Abonare la newsletter

* indicates required

Madalin Focsa

Salutare tuturor si LA MULTI ANI
Cum sefu ne invita la cugetari scrise, iata ne conformam.
S-o luam pe rand, asadar
1. Cea mai frumoasa amintire legata de asociatie si/sau parc
E foarte greu sa scriu aici un raspuns la prima chestie... sunt multe amintiri frumoase, si pentru mine sunt diferite cand spun asociatie si parc, pentru ca, spre deosebire de cei mai multi din voi, am cunoscut asociatia datorita parcului, si nu invers (sau, ca sa fiu mai corect, datorita Builei, care pe atunci nu era inca parc). Cea mai frumoasa amintire legata de parc este momentul cand am urcat, pentru prima oara la Patrunsa, in vara lui 2000 din cat imi aduc aminte, intr-o dimineata minunata. Totul in jur a concurat atunci pentru ca sa ma simt intr-o gura de rai, si cred ca nimic in lume, niciun moment si niciun loc nu vor mai fi pentru mine la fel de pline de sentimentul avut atunci. "Gura de rai" era, fara nicio exagerare, ceea ce am trait atunci. E greu de explicat in cuvinte aici, si cei care vor vrea sa inteleaga mai multe ma pot intreba :)
Hm, si-acu partea a doua a punctului 1 - cea mai frumoasa amintire legata de asociatie, pentru mine, este... o persoana. Sau, daca vreti, clipele petrecute alaturi de acea persoana. Cu bune si cu rele, cu momente mai triste si mai vesele, cu sperante si regrete, cu iluzii si dezamagiri, dar peste toate cu lucruri minunate traite impreuna, cu ganduri, emotii si sentimente frumoase, care nu se pot sterge. Amintiri care-mi vor ramane mereu in suflet, si care, daca nu era asociatia, nu ar fi existat ;)
2. Un gand frumos de viitor legat de asociatie si/sau parc
Aici este mai simplu. Mi-as dori ca asociatia sa poata evolua, poate nu neaparat legata de parc, cat mai ales de dragostea pentru munte, pt natura si de prieteniile ce s-au legat, si de proiectele ce pot aparea in continuare (si ma gandesc aici la visele unora dintre noi, despre cum si unde si-ar aranja viata, astfel incat sa se poata bucura mereu de frumusetea acestor meleaguri - cei care au astfel de vise, stiu despre ce fac aluzie, hihihi...)
Dar, pe de alta parte, in orice caz o parte din asociatie ar trebui sa ramana acolo, strans unita in jurul parcului si oamenilor ce-si pot pune viata si energiile pentru frumusetea si binele acelui munte. Eu asa vad problema, si daca nu pe ambele entitati, atunci macar pe una o vad facand lucruri frumoase si pe mai departe :)

Fiecare angajat poate decide dacă 3,5% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

afla mai multe

 
Rezultate sondaj ianuarie 2024

Vezi toate noutatile