Abonare la newsletter

* indicates required

Florina Negru

Cum am primit insigna in avans, nu vreau sa raman restanta cu mailul de Mos Buila.
1. Cea mai frumoasa amintire: Mi-e relativ greu sa aleg un preferata, pentru ca toate amintirile legate de Kogayon sau parc sunt unele frumoase. De exemplu imi amintesc cand am venit prima data la Kogayon. Era prin martie 2009 si lumea se aduna in SALT. Am facut atunci cunostiinta cu cei prezenti, Ionela mi-a povestit despre cum s-a infiintat parcul si m-am simtit foarte bine si mi-am dorit sa revin.
De asemenea, Revelionul de la Balota a fost super, intr-un loc superb, cu oameni faini, pe scurt a fost unul dintre cele mai frumoase revelioane petrecute vreodata.
Si ultima pe lista, ca sa nu ma intind prea mult, a fost proiectul cu bulgarii. Atat vizita in Bulgaria, cat si cea de la Horezu imi vor ramane in amintire pentru multa vreme.
2. Un gand bun: In primul rand imi doresc sa am timpul si posibilitatea sa ma implic mai mult in proiectele Kogayon. Si in al doilea rand sa ramanem acelasi grup unit si pus pe treaba mult timp de acum inainte.
O s-o iau putin inainte si urez La Multi Ani Ionilor si Ioanelor pentru maine.

Florina

Fiecare angajat poate decide dacă 3,5% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

afla mai multe

Vezi toate noutatile