Abonare la newsletter

* indicates required

Dia Somogyi

Salutare,
Mie mi-e ciudat sa va descriu amintirile mele despre Buila cata vreme ma simt inca putin straina, fiindca am apucat mult prea putin sa-i strabat cararile, sa-i adulmec vanturile si sa-i scrutez zarile. Pe de alta parte ma gandesc ca cel putin din doua motive merita sa impartasesc cu voi cateva ganduri:
- fiindca amintirile... atatea cate au fost, pe cuvant ca au fost intense, extrem de frumoase si deosebite!
- fiindca ceva imi spune ca si dupa ani si zeci de revederi, in continuare voi considera ca n-am apucat sa-i strabat suficient cararile si sa-i cunosc frumusetile.
Asa ca am sa va impartasesc si voua cateva ganduri scrise in decembrie. Le gasiti aici:
http://www.diasomogyi.comlu.com/Buila/Ganduri_Buila-Vanturarita/Ganduri_despre_Buila.htm
Mi-a fost greu ca din zeci si sute de poze cu voi si Vanturarita... ca sa fac o selectie cu cele pe care subiectiv le-am considerat in final cele mai reprezentative.
Si-atunci mi-am propus un Gand de viitor (pe langa o caruta de multe altele): sa incerc sa reinoiesc in anii ce vin si cu alte ganduri si trairi... si implicit fotogafii, ca sa nu mai fiu nevoita sa ma restrictionez ca sa nu plictisesc dintr-odata.
Cat am mai vrea sa aducem cumva mai aproape Clujul de Bucuresti... si Doamne, cum mi-as mai dori sa le lipesc pe amnadoua de Buila Vanturarita. Dar vreau sa cred ca daca Munte cu Munte se intalneste, eu imi pot propune si impune sa-mi dau toata silinta sa va intalnesc din ce in ce mai des, si sa va cunosc pe cat mai multi dintre voi! M-am bucurat teribil sa pot sa le cunosc anul acesta in sfarsit si pe Nicoleta si Iulia, de care auzisem atatea... acum sunt curioasa sa o cunosc pe Mirela si evident ca si pe ceilalti pe care abia acum incep sa va descopar!
Sunteti asa niste copii de frumosi si calzi, ma bucur nespus ca am reusit sa va cunosc si-mi doresc din inima sa ne intersectam cararile cat mai adesea, cat mai curand, si cant mai frecvent prin frumusetile Vanturaritei!

PS: zic mersi lu' Dan al meu pentru 2 poze din cele selectate, si lui Adi lu' Ina ca ne-a lasat sa-l prindem cu scula lui foto pe Sefu' :P
Pot sa sper pe cat mai curand!?!?

Cu muult drag, Dia :)

Fiecare angajat poate decide dacă 3,5% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

afla mai multe

Vezi toate noutatile