Abonare la newsletter

* indicates required

Dan Tautan

Salutare!
Foarte grea provocarea aceasta in a alege cea mai frumoasa amintire. Este practic imposibil, fiecare avand farmecul ei. Totusi, incercand sa ma supun cerintelor, am sa fie subiectiv si am sa desemnez cea mai frumoasa amintire legata de Buila si Kogayon o tura in ... Apuseni. Intr-un februarie, acum destui ani, nu mai stiu cati, in Cheile Fenesului l-am cunoscut pe Florin si de acolo a inceput legatura cu voi. Sunt convins insa ca daca nu era acea ocazie, erau cu siguranta altele sa va cunosc, dar fiindca s-a intamplat atunci, desemnez acea amintire drept piatra de temelie a relatiei mele cu voi si deci implicit cea mai frumoaa amintire.

Ganduri pentru anul acesta ar fi multe, care mai de care mai indraznete. Eu sper doar sa se realizeze o parte din planurile fiecaruia, si sa ne vedem cat mai des si in locuri cat mai variate (a se citi "munti variati").
Toate cele bune!
Dan

Fiecare angajat poate decide dacă 3,5% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

afla mai multe

Vezi toate noutatile