Abonare la newsletter

* indicates required

Cristiana Dumitru

Acuma..daca tot suntem la capitolul "veterani" (ca varsta), sa continui eu ce-a inceput Mirela.
Deci...mai intai amintirea: e vorba despre o iesire pe zapada in Buila, cand am prins o vreme de nu-ti venea sa crezi..un amestec de lumina si intuneric, de soare si nori negri si cu ninsoare pe asa un soare de sclipeau fulgii de parca erau fulgi de mica, plus ceva peripetii, culminand cu ratacirea marcajului si coborarea pe o vale care cica n-are nume... un afluent de-al Cheii. Am continuat coborarea pe acolo pentru ca la un moment dat am vazut urme in urcare si era clar ca ne duce bine valea respectiva. Am ajuns, intr-un final, la cabana, unde erau in afara de John si Titel doar Florin si Dana (Florin lasase si un mesaj pe telefon, dar eram deja in afara ariei cand l-a trimis el). Dand de caldura m-a luat oboseala si somnul in scurt timp, dar am rezistat eroic pentru ca asa frumos povestea Florin incat m-am gandit ca voi pierde daca ma retrag la somn. Cam asta e rezumatul.

Ce m-a facut sa scriu tocmai despre asta a fost faptul ca aceasta e singura ocazie cand am vazut de jos, din Dos, abruptul, intr-o zi senina de iarna, si e absolut INCREDIBIL DE FRUMOS! Acesta a fost marele premiu al zilei, iar premiul de consolare pentru peripetii... ca sa-i zic asa... a fost burta de ras, ascultandu-l pe Florin cu cat umor povestea tot felul de intamplari.

Gandul bun, acuma: imi doresc sa reusesc sa adun macar vreo cativa valceni pentru a pune umarul (si spatele) la ridicarea celui de-al doilea refugiu. Si chiar imi doresc sa vad mai multi oameni de prin zona noastra implicati in activitatile petrecute in parc (munci, nu doar ture "just for fun"). Sa vedem daca expozitia ce se va petrece la Biblioteca Judeteana in curand va avea macar un efect cat de mic in sensul asta... Si-mi mai doresc sa ma aflu in mijlocul vostru mai des pentru ca sunteti cei mai frumosi oameni pe care i-am cunoscut. Acest ar fi deja anul nr. 5 de cand am inceput sa ma alatur voua in mod "premeditat" pentru una-alta.

La multi ani, dragilor!!!

Cristina

P.S. Primesc insigna muuult dorita?

Fiecare angajat poate decide dacă 3,5% din impozitul datorat statului din salarii sau din venituri extrasalariale poate fi lăsat statului sau poate fi direcționat către o organizație nonprofit.

afla mai multe

Vezi toate noutatile